1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gazeteci Balıkçı’dan yeni kitap

Gazeteci Balıkçı’dan yeni kitap

Gazeteci Balıkçı’dan yeni kitap
Gazeteci Balıkçı’dan yeni kitap
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Balıkçı’dan yeni kitap

“Geçmişten Geleceğe Pencere”
Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı’nın yeni kitabı basıldı.
Aynı zamanda gazetemiz YENİ HABER’in güçlü kalemlerinden olan  Balıkçı’nın, gazetecilik yaşamı boyunca yaptığı çeşitli röportajlar ve
söyleşilerden seçmelerinden oluşan, “Geçmişten Geleceğe Pencere” isimli kitabının önsözünü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto yazdı.
Gazeteci Balıkçı, kişisel olarak yazdığı üç, Ahmet Pesen ile birlikte hazırladıkları altı kitap olmak üzere dokuz kitabı kaleme aldığını belirterek, son kitabı “Geçmişten Geleceğe Pencere”yle ilgili şu bilgiyi verdi:
“1972 yılından beri aralıksız olarak basının, medya dünyasının içindeyim. Çeşitli yayın organlarında binlerce haberim, köşe yazım, araştırmalarım, röportaj ve söyleşilerim yer aldı. Bu kitabımda, yayınlanan röportaj ve söyleşilerimden seçmeler yaparken, siyasete hiç girmemeye özen gösterdim. Kitabımda, özellikle kültür ve sanat ağırlıklı olanlar yer alıyor. Bir istisna olarak da spordan bir röportaja yer vermeyi uygun buldum. Bandırma’nın ilk millî futbolcusu, rahmetli Çetin Zeybek’le yıllar önce yaptığım bir röportajı da kitabımın sayfaları arasına aldım. Her röportaj veya söyleşinin sonuna, hangi yayın organında, hangi tarihte yayınlandığı ile ilgili olarak bir dip not da düştüm. Böylece, yazıların, o günkü ortam ve koşullara göre değerlendirilmesini istedim.” (www.yenihabergazetesi.net)

Gazeteci Balıkçı’dan yeni kitap
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin