1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. BELGİN UYGUR AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

BELGİN UYGUR AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BELGİN UYGUR AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belgin Gökçe Uygur ‘u AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu genel başkan yardımcılığına atadı.

Geçtiğimiz yıl Ak Parti‘nin 2023 manifestosunu açıkladığı kongrede A Takımı da yer alan  Belgin Gökçe Uygur’a Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan‘dan yeni görev verildi.

2021 yılında Ak Partinin 75 kişilik MKYK listesinde partinin sevilen isimlerine giren Av. Belgin Gökçe Uygur, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu genel başkan yardımcılığına atandı.


BELGİN GÖKÇE UYGUR KİMDİR?

1977 Balıkesir doğumlu. Avukat.
1995 yılında Bigadiç İmam Hatip Lisesini, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

2001 yılından bu yana Balıkesir ilinde serbest avukat olarak çalıştı.

2017 – 2018 tarihleri arasında AK Parti Balıkesir Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yürüttü.

 

27.Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili seçildi.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde MKYK Üyesi olarak seçildi.

TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi

Orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilen Uygur, evli ve 3 çocuk annesi.

BELGİN UYGUR AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin