1. Haberler
  2. Yerel
  3. OY YOK İSE İNDİRİM DE YOK

OY YOK İSE İNDİRİM DE YOK

OY YOK İSE İNDİRİM DE YOK
OY YOK İSE İNDİRİM DE YOK
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OY YOK İSE İNDİRİM DE YOK

Balıkesir’de AKP’li Büyükşehir Belediyesi,31 Mart yerel seçimi öncesi uygulamaya koyduğu Eğitim ve sağlık çalışanları için indirimli ulaşım hakkı uygulaması başlatmıştı.
Seçimin ertesi günü toplu taşıma araçlarını kullanmak üzere otobüslere binen eğitimciler ve sağlıkçılar indirim uygulamadıma son verildiğine ilişkin uyarı ile karşılaştılar.İndirim haklarını kaybettiiklerine tepki gösteren çalışanlat adına açıklamada bulunan KESK’e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Sendikası (SES) ve Eğitim ve bilim Emekçileri Sendikası (EĞİT SEN) yaptıkları açıklamalarda bir hak olarak gördükleri ulaşım indirimi uygulamasının seçimi kaybeden anlayış tarafından kaldırılmış olmasının kabul edilmeyeceği vurgulandı.
Daha sonra B.Ş.B tarafından yapılan açıklamada indirimli ulaşım uygulamasının tekrar yürürlüğe konulacağına ilişkin bir durum almamıza karşın bunun tekrar uygulanıp uygulanmayacağınının önümüzdeki süreçte takipçisi olacağız.

OY YOK İSE İNDİRİM DE YOK
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin