1. Haberler
  2. Spor
  3. Balıkesirspor Veyis Kanber’le yollarını ayırdı

Balıkesirspor Veyis Kanber’le yollarını ayırdı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesirspor Veyis Kanber’le yollarını ayırdı

Balıkesirspor yönetimi bugün olağanüstü toplanarak gelecek adına umut verici bir karara imza attı. Başkan Abdullah Bekki, ekibinin kulüp tesislerindeki toplantıda teknik direktör Veyis Kaptan ile yolların ayrılmasına karar verdiği bilgisine ulaşıldı.

 

Kırmızı-Beyazlı takımın başında çıktığı  Etimesgut, Mardin Mazıdağı ve lig sonuncusu Beykoz İshaklı müsabakalarında 7 puan kaybettiren teknik direktör Veyis Kaptan ile üç maçın ardından yolların ayrılmasına karar verilmesi olumlu karşılanırken, “zararın neresinden dönersen kârdır” dedirtti.

 

Başkan Bekki‘nin, yeni teknik adam konusunda aceleci hareket ederek maceraya girmek istemediği ve herkesin ismi üzerinde birleştiği iddialı bir teknik direktörü takımın başına getirmek istediği belirtiliyor.

Bu arada, futbolcularla da toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulunan yönetimin, yeni bir yol haritası belirlediği öğrenildi.

Balıkesirspor Veyis Kanber’le yollarını ayırdı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin