1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti’den mangal başında mahalle buluşması

AK Parti’den mangal başında mahalle buluşması

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’den mangal başında mahalle buluşması

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ile Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, 2. Sakarya Mahallesi’nde mangal başında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, 2. Sakarya Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında vatandaşlarla samimi bir ortamda bir araya geldi. Programın dikkat çeken anlarından biri ise mangal başında kurulan sohbetler oldu.


Mahalle sakinleriyle birebir görüşmeler gerçekleştiren AK Parti heyeti, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek istişarelerde bulundu. Mangal ateşi etrafında gerçekleşen buluşmada birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.

Program kapsamında köfte mangalını bizzat yakan İl Başkanı Mehmet Aydemir ve İlçe Başkanı Hakan Aka, vatandaşlarla birlikte vakit geçirerek mahalle buluşmalarının resmi ziyaretlerin ötesinde, gönül bağı kurmaya yönelik olduğunu ifade etti.

 

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı yetkilileri, mangal eşliğinde gerçekleşen mahalle buluşmalarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

19D06597 957E 4C80 8972 D186Fd75C4104A9F2409 3F3F 4Dad 8A5A 23215E91A8D8

AK Parti’den mangal başında mahalle buluşması
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin