Ahmet Akın ve Serkan Sarı’dan Renkli Açılış!
Balıkesir’de yeni yıl coşkusu başladı! ÇARŞI 2026 dev yılbaşı ağacı ve rengarenk dükkanlarıyla kapılarını açtı. Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Milletvekili Serkan Sarı’dan açılışa özel ziyaret.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni yıl ruhunu getiren dev organizasyona imza attı. Her yıl merakla beklenen ve bu yıl “ÇARŞI 2026” konseptiyle hazırlanan alan, düzenlenen görkemli bir törenle vatandaşlarla buluştu. Rengarenk süslemeleri, yöresel ve hediyelik dükkanları ve devasa yılbaşı ağacıyla ÇARŞI 2026, Balıkesirlilere unutulmaz bir kış masalı vaat ediyor.
Başkan Ahmet Akın ve Serkan Sarı Esnafı Gezdi
Açılış törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı katıldı. Başkan Akın ve Milletvekili Sarı, çarşı içerisinde kurulan tüm dükkanları tek tek ziyaret ederek esnafla sohbet etti.






