1. Haberler
  2. Spor
  3. Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Gürsel: “Ofansif açıdan iyi olmadığımız bir maçı kazanmayı başardık”

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Gürsel: “Ofansif açıdan iyi olmadığımız bir maçı kazanmayı başardık”

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Gürsel: “Ofansif açıdan iyi olmadığımız bir maçı kazanmayı başardık”

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel, “Ofansif anlamda çok iyi görünmediğimiz bir maçı 3 puanla kapatmanın mutluluğu içindeyiz” dedi.
Menemenspor önünde, maçın sonlarına doğru buldukları tek golle karşılaşmayı 1-0 kazandıkları maçı değerlendiren Gürsel, şunları söyledi:
“Öncelikle 1,5 yıl sonra yeniden seyircimizin önünde bir maç oynadığımız için mutluyuz. Hafta boyunca rakibimizi iyi analiz ettik. Rakibimizin özelliği bekleyip, hızlı akınlarla gole gitmek üzerine kuruluydu. 90 dakika boyunca oynamaya çalışan takım bizdik. Ancak fazla üretken değildik. Ofansif anlamda da pek iyi görülmedik. Buna rağmen maç boyunca rakibimize sadece tek pozisyon verdik.
Bu maçın, takımımız adına gelişimize hizmet ettiğini düşünüyorum. Maç maç giderek gelişeceğimize ve özlenen sonuçları alacağımıza inanıyor, oyuncularımı kutluyorum.” (ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Gürsel: “Ofansif açıdan iyi olmadığımız bir maçı kazanmayı başardık”
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin