1. Haberler
  2. Yerel
  3. SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN İKİ YENİ AMBULANS

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN İKİ YENİ AMBULANS

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN İKİ YENİ AMBULANS

Balıkesir’de sunulan acil sağlık hizmetlerinin sahada daha etkin ve güçlü bir şekilde hizmet vermesini sağlamak üzere, Sağlık Bakanlığı ile TANAP Doğalgaz İletim A.Ş arasında Hibe anlaşması imzalanan 20 adet Ambulanstan 2 tanesi Sağlık Bakanlığı tarafından Balıkesir’ e tahsis edildi.

Ambulanslar, Ankara’da Bakanlık merkezinden teslim alınarak Balıkesir’e getirilerek Balıkesir’deki  ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet verecek.

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz,ambulansların tahsisinden dolayı “Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin KOCA ve Acil Sağlık
Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Dr.Semih KORKUT’a teşekkür eder, emeği geçen tüm Bakanlık bürokratlarımıza şükranlarımızı sunarız.” dedi.

(www.yenihabergazetesi.net)

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN İKİ YENİ AMBULANS
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin