1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bilim ve Sanat Merkezi’nde Atatürk büstü neden yok?

Bilim ve Sanat Merkezi’nde Atatürk büstü neden yok?

Bilim ve Sanat Merkezi’nde Atatürk büstü neden yok?
Bilim ve Sanat Merkezi’nde Atatürk büstü neden yok?
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilim ve Sanat Merkezi’nde Atatürk büstü neden yok?

Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi birkaç ay önce eğitim-öğretime açıldı. Kurum, yetenekli çocukları keşfederek, bu yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi amaçlıyor.

Ancak merkezin girişinde veya bahçesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal’in bir büstü yok. Bu duruma dikkati çeken vatandaşlar, “Atamızın sanat ve bilime verdiği büyük değer düşünülürse bu büstün en çok buraya yakışacağına inanıyoruz” diyorlar.

Bu arada, Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi binasını yapan müteahhidin, bu binayı birçok açıdan eksik bıraktığı halde yetkililer tarafından teslim alınmasının yanlış olduğunu öne sürülüyor. Yine aynı müteahhidin, Bandırma’da yaptığı diğer okulları da eksiklerle teslim etmesine karşın yetkililerin binaları neden eksikleriyle teslim aldığı, buna karşın hep aynı müteahhide bu işlerin neden verildiği soruluyor.

(ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)

Bilim ve Sanat Merkezi’nde Atatürk büstü neden yok?
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin