ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM


Detaylı Arama
Tarih Aralığı


SAĞLIKTA ŞİDDET SÜRÜYOR

SAĞLIKTA ŞİDDET SÜRÜYOR

HABER: C.SAFFET YILMAZ COVID-19 salgınına karşı olanca gücü ile etkin bir mücadele yürütmekte olan sağlık emekçilerine yönelik şiddet ve saldırılara Balıkesir’de bir yenisi eklendi..! Önceki gün Atatürk Şehir Hastanesi göğüs cerrahisi polikliniğinde görevli Dr.Güngör Angın bir hasta yakınının fiziksel saldırısına uğradı.
04 Nisan 2020
KAYABAY: Avukatlar için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır

KAYABAY: Avukatlar için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır

Balıkesir Baro Başkanı Av. Erol Kayabay, 5 Nisan Avukatlar Günü ile ilgili olarak,"Balıkesir Barosu’nun 100. yaşında yeni bir 5 Nisan Avukatlar Günü’nü önceki yıllara nazaran buruk, sessiz ve evlerimizde kutluyoruz. Her sene mesleğe, “Hukuk Devleti” ilkesine, Cumhuriyet kazanımlarına dair endişelerimiz artarak çoğalmış ise de, bu 5 Nisanda had safhaya yükselmiş, mesleğin artık iyiden iyiye can çekiştiğine tanık olmak coşkumuzu neredeyse yok etmiştir."dedi.
04 Nisan 2020
BEST A.Ş YİNE BİR İLKİ BAŞARDI KORUYUCU MASKE  ÜRETİMİNE BAŞLADI

BEST A.Ş YİNE BİR İLKİ BAŞARDI KORUYUCU MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

Balıkesir kentimizin önemli bir sanayi kuruluşu olan Yırcalı Holding yine bir ilke imza attı. Yırcalı Holding Kuruluşu olan BEST – Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş, lazer kesimli maske üretimiyle İl Sağlık Müdürlüğünün hizmetinde.
04 Nisan 2020
KARANTİNA BÖLGELERİ DIŞINDA ELEKTRİK İŞLEMLERİNE  DEVAM

KARANTİNA BÖLGELERİ DIŞINDA ELEKTRİK İŞLEMLERİNE DEVAM

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyon kişiye hizmet veren Limak Enerji, koronavirüs salgınına karşı sayaç okuma süreçlerinde EPDK tarafından yapılan düzenlemeler hakkında müşterilerini bilgilendirdi.
04 Nisan 2020
Şiddete karşı poşetler

Şiddete karşı poşetler

Balıkesir Edremit’te bir esnaf dükkanında kullandığı poşetlere ‘kadına şiddete hayır’ ve ‘istismara sessiz kalma’ yazdırdı.
04 Nisan 2020
Balıkesir'de Vaka Sayısı: 106  Vefat Sayısı: 6

Balıkesir'de Vaka Sayısı: 106 Vefat Sayısı: 6

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından Korona virüsü (Covid-19) salgını ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
04 Nisan 2020
20 YAŞ ALTINA  SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

20 YAŞ ALTINA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 20 yaş ve 20 yaştan daha küçüklerle 65 yaş ve üzeri için sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
03 Nisan 2020
Eski milletvekili koronavirüse  yenildi

Eski milletvekili koronavirüse yenildi

HABER: ÖNDER BALIKÇI Eski Sosyal Demokrat Halkçı Parti(SHP) İstanbul Milletvekili Yusuf Kenan Sönmez, Balıkesir Devlet Hastanesi'nde koronavirüsten yaşamını yitirdi.
03 Nisan 2020
DİLEK YALÇIN:ALKIŞLAYARAK İSYANI SUSTURAMAZSINIZ!

DİLEK YALÇIN:ALKIŞLAYARAK İSYANI SUSTURAMAZSINIZ!

Balıkesir Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Fevzi Turgut’un sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım sonrası aile hekimliği sözleşmesinin 2 ay süreyle askıya alındığı açıklanmıştı.. Sevim Say Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Fevzi Turgut yaptığı paylaşımda, ” Ey Balıkesir İl Sağlık Müdürü Sayın Fevzi Yavuzyılmaz seni Allaha havale ediyorum . Balıkesir ilinde Aile Hekimliği çalışanlarının tüm vebali üzerine olsun. Cumhurbaşkanlığı genelgesini uygulamayarak sana verilen yetkiyi kullanmadığın için benim başıma ya da ailemin başına esnek çalışma yapamadığım için gelen her şey senin de ailenin de başına gelsin” demesi üzerine CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın da bir basın açıklaması yayınladı. "Bu paylaşımı yaptığı için böyle bir cezalandırma ile karşı karşıya kaldı. Covid-19 ile mücadele edilen bu dönemde böyle bir kararın verilmesini anlayamıyoruz."dedi.
03 Nisan 2020
CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç’tan Gece Ziyareti

CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç’tan Gece Ziyareti

HABER: ÖNDER BALIKÇI Korona virüsünden en çok etkilenen ve  büyük bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarına moral vermek, yanlarında olduklarını hissettirmek için Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, eşi Aylin hanımla evlerinde yaptıkları kek ve kurabiyeleri, Bandırma Devlet Hastanesinde acil serviste nöbet tutan sağlık çalışanlarına götürerek ikram etti.
03 Nisan 2020
KADER: 90 yılda 23.000’den fazla erkek, 156 kadın belediye başkanı seçtik

KADER: 90 yılda 23.000’den fazla erkek, 156 kadın belediye başkanı seçtik

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER), Türkiye'de kadınların yerel yönetimlere seçme ve seçilme hakkını kazanmasının 90. yıldönümünde bir açıklama yayınladı.
03 Nisan 2020
İŞ YOK GÜÇ YOK FATURA NASIL ÖDENECEK?

İŞ YOK GÜÇ YOK FATURA NASIL ÖDENECEK?

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında elektrik ve doğal gazda 3 ay süreyle "kıyasen fatura” düzenlemesine tepki gösterdi. Akın, “EPDK bu yöntem ile ne vatandaşı ne çalışanları virüsten koruyor. Korunan ve tek kollanan 72 doğalgaz ve 21 de elektrik şirketi. Vatandaşı ve çalışanları korumanın tek yolu doğalgaz ve elektriğin ücretsiz verilmesidir. Böylelikle fatura kesmek gibi bir zahmete de katlanılmaz. Vatandaş can derdinde EPDK fatura!” dedi.
03 Nisan 2020

GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans