ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIBEK’TE PM’NE ADAY

HABER: C.SAFFET YILMAZ

Cumhuriyet Halk Partisi'nın  25-26 Temmuz günlerinde yapılacak olan 37.Olağan Genel Kurulunda Balıkesir'den Parti organlarına girmek isteyen adaylar belirlenmeye başladı.Mehmet Tüm'den sonra ilimizden ikinci olarak Yeni Haber Gazetesi sahibi  Esin BALIBEK'te Parti Meclisine adaylığını açıkladı.Bilindiği gibi Sn.Balıbek 2019/Mart yerel seçimlerinde Altıeylül İlçesi Belediye Başkanı adayı olmuştu.

 

         Esin Balıbek,bugün Balıkesir yerel basın ile paylaştığı basın bildirisinde “Uğruna mücadele verdiğim demokrasi,savunduğum değerler adına Hak,Hukuk ve Adalet için PARTİ MECLİSİ'nde görev almaya adayım”diyerek kurultay delegelerinden destek istedi.Duayen gazeteci Ekrem BALIBEK'in kızı olan Esin BALIBEK, babasının vefatı sonrası uzun yıllar Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni  olarak gazeteyi yaşatma çabası içerisindeydi.1977 doğumlu olan Esin BALIBEK iki çocuk annesi.

         Açıklamasının devamında,”Türkiye Cumhuriyetı'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Cumhuriyet döneminde yapılan reformlar ile,  Türk kadınının  kazandığı hakları gerek sosyal yaşamımda, gerek mesleğimde, gerekse siyasette yükseltmek istiyorum” diyen BALIBEK'in açıklaması şöyle:

 

         “Değerli basın emekçisi arkadaşlarım,

         Bildiğiniz üzere 2019 Yerel seçimlerinde, Balıkesir ilimizin Altıeylül ilçemize üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olarak yer aldım.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne inancım ile çalışmalarımı devam ettirmekteyim.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Cumhuriyet döneminde yapılan reformlar ile,  Türk kadınının  kazandığı hakları gerek sosyal yaşamımda, gerek mesleğimde, gerekse siyasette yükseltmek istiyorum…

Şimdi de partililerimizin desteği ile uğrunda mücadele verdiğim demokrasi, savunduğum değerler adına Hak ,Hukuk ve Adalet için PARTİ MECLİSİ'nde görev almaya adayım .. .

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kadına verdiği değer, savunduğu ilkeler doğrultusunda, Cumhuriyeti'mizin  kuruluşunun 100.yılında partimizi  iktidara taşıyacak demokratik bir tüzük, parti içi demokrasi ile   kadroların seçileceği 37. Olağan Kurultay'da memleketime hizmet etme heyecanım, partime olan inancım ile Balıkesir'den yer alacağım.'' (www.yenihabergazetesi.net)

 

        


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans