METE KOZDAĞ
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. DENİZLER DE GEMİLERLE AŞINMAZ

DENİZLER DE GEMİLERLE AŞINMAZ

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YazıYorum (Mete KOZDAĞ)       

      Rahmetli ‘baba’ lakaplı Süleyman Demirel ‘’yollar yürümekle aşınmaz‘’ sözünü 1968 yılında, siyasi hayatımıza kazandırdı.

      O yıl; öğrenci hareketleri ve her yerde yürüyüşler, protestolar. Adalet Partisi’nin Ankara il kongresindeki bir kısım delege ”Öğrenci hareketleri… Sert muamele edin… Öfkeliyiz… Durdurun…” şeklinde veryansın ediyor. Sonrasında Demirel’in kürsüden o meşhur cevabı ‘’Hayır, kansız, kavgasız, saldırısız gösteri, vatandaşın demokratik hakkı. Hem niye gocunuyorsunuz, yollar yürümekle aşınmaz! Varsın yürüsünler” duyuluyor.

      Bugün gelinen noktada SUMUD FİLOSUNA yapılanları Süleyman Demirel görse ‘’yollar yürümekle denizler de gemilerle aşınmaz. Bırakın da insanlık, insanlığa yardım etsin‘’ 

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

DENİZLER DE GEMİLERLE AŞINMAZ
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yenihaber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin