ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ÇELMAK GENÇ SPORCULARI ÖZDERE KAMPINDA

HABER: YENİ HABER Balıkesir ve ülke sporunun, sporcusunun gelişimi adına katkılarını büyüterek sürdüren Çelmak Grubu Spor Kulüplerinden Balıkesir Çelmak Spor Kulübü 19 Ocak 2020 tarihinde 10- 14 Yaşa aralığında; 3 takım 28 sporcusu ve teknik ekibi ile Özdere’de kampa girdi.

Balıkesir Çelmak Spor kulübünün 10-14 yaş aralığında lisanslı basketbol sporcuları 19 Ocak 2020 tarihinde İzmir Özdere Aria Otel’de kampa girdi. Kamp
esnasında Özdere’de 400 civarında sporcunun katılımı ve basketbol milli antrenörlerinden Cenk Dumlupınar’ın organize ettiği ve resmi hakemlerin yönetiminde müsabakalarda mücadele ettiler.
Çelmak Spor Kulübünün 28 genç sporcusu Özdere Kampında çeşitli taktik, teknik çalışmaların yanında kamp programına uygun olarak çeşitli güç geliştirici çalışmaları gerçekleştirdiler. Havuz çalışmalarının yanı sıra 400 sporcunun katılımı ile basketbol şölenine dönen hazırlık maçları yaptılar.
Sporcuların müsabaka tecrübelerini artıran, bireysel gelişimlerine katkıda bulunan, sosyal iletişim süreçlerini gerçekleştirdikleri bir gelişim kapı şeklinde gerçekleşti.
Çelmak Grup Başkanı İsa Tamer Çelik Özdere Kampına katılarak çalışmaları takip etmiş, sporcuların motivasyonuna katkıda bulunmuştur. Kampta sporcular İsa Tamer Çelik’e bir sürpriz yaparak bir pasta ile doğum gününü kutladılar.

Çelmak Grup Başkanı İsa Tamer Çelik; Çelmak Spor Kulüp Başkanı Zafer Günday, Antrenörler Yılmaz Yıldırım, Apdullah Kocabıyık, Yasemin Kocabıyık ve Uğur Gönültaş a Özdere Kampına ve genç sporcuların gelişimine yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Çelmak Şirketler Grubu kuruluş yıllarından itibaren spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. 2000’li yılların başlangıcı ile birlikte spora destek çalışmalarını düzenli sponsorluk faaliyetine dönüştürmüş Balıkesir ve İzmir’de kurduğu Spor Kulüpleri bünyesinde Milli Takım seviyesinde sporcuların yetiştirilmesine olanak sağlayarak, Balıkesir’de basketbola olan büyük ilgi ve çocukların talebine duyarsız kalmayarak 2017 yılından itibaren basketbol branşında da büyük bir girişime imza attı. 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans