ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

YILIN EN İYİ MOTOSİKLET FESTİVALİ ÖDÜLÜ BALIKESİR MOTOFEST'İN

HABER: YENİ HABER 20-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Motobike İstanbul Uluslararası Motosiklet Fuarında, Türkiye Motosiklet Platformunun bu yıl 2.sini düzenlediği "Yılın En İyileri" Ödül Töreninde, 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün düzenlediği Balıkesir Motosiklet Festivali üst üste ikinci kez EN İYİ MOTOSİKLET FESTİVALİ ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en iyi markalarının yer aldığı motosiklet fuarı Motobike İstanbul, her yıl İstanbul Fuar Merkezi'nde büyük bir katılım ile gerçekleşiyor. Motosiklet camiasının sezon açılışı olarak görülen Motobike İstanbul etkinlikleri içerisinde Türkiye Motosiklet Platformunun ikincisini düzenlediği "yılın en iyileri" ödül töreninde motosiklet camiasına katkı verenler ve organizasyonlar ödüllendiriliyor.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği'nin üyelerinin gönüllü emekleri ile imza attığı ve bu yıl 10.sunu gerçeleştireceği Balıkesir Motosiklet Festivali üst üste 2.kez YILIN EN İYİ FESTİVALİ ödülünü aldı. Ödül törenine katılan Dernek başkanı Özgür Candar ödülü, Türkiye Motosiklet Platformu yöneeticisi Salih Kara'nın elinden aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan başkan Özgür Candar, "Öncelikle festivalimiz için emek harcayan tüm üyelerimize, başta ana sponsorumuz Quick Sigorta olmak üzere bize inanan tüm destekçilerimize, her yıl samimiyeti ve enerjii ile bize büyük katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel Yılmaz'a ve festivalimize katılarak teveccüh gösteren tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Bu güzel organizasyon için Türkiye Motosiklet Platformuna da ne desek az" dedi.

Özgür Candar sözlerine şöyle devam etti. "Her yıl Balıkesirimizde binlerce motosiklet tutkununu ağırlıyoruz. Balıkesir ve ilçelerinin tanıtımına, esnafına ve sosyal yaşamına katkı vermek için üyelerimiz ile birlikte elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Balıkesir Motosiklet Festivali artık kendisini kanıtlamış bir etkinlik oldu. Şehrimizin de bu festivale daha çok destek olmasını, benimsemesini arzu ediyoruz.Çünkü; Türkiye'nin her yerinden gelen motosiklet tutkunları dışında artık yurtdışından da motosiklet kullanıcılarını ağırlıyoruz. Geçtiğimiz yıl 10 bini bulan sayılarda misafir ağırladık. Plakamız 10, kulüp ismimiz 10Riders, festivalimizin 10.su. Bu yıl festivalimiz 10 Yıldızlı Festival konsepti ile olacak. Şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan bu organizasyonumuz için tüm şehir yöneticilerimizin desteği bizler için çok değerli."

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans