ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

10RİDERS KADINLARLA 10 BURDA'DA

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile 10Burda Avm'de düzenledikleri etkinlikte, kadın misafirlerini motosiklet ile tanıştırdı. Misafirlerine TEV Türk Eğitim Vakfı'na bağış yaparak edindikleri anı kartlarını hediye ederek, üniversite öğrencilerinin eğitimine katkıda bulundu.

Bir Kadın, Dünyayı Değiştirir

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün 5 yılı aşkın süredir yürüttüğü Sadece Sürmüyoruz sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında planladığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği 10Burda Avm'de yapıldı. Avm içerisinde oluşturulan alana motosikletlerini götürerek, kurdukları standtta anı fotoğrafı bölümü oluşturdular. 10Riders kadın üyelerinin başı çektiği etkinlikte Balıkesirli kadınları motosiklet ile tanıştırarak, merak ettikleri sorulara cevap verdiler ve motosiklet kültürünün doğrularını anlattılar. Avm misafirlerinden yoğun ilgi gören 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü üyeleri, misafirleri ile bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

 

Üniversite Öğrencilerinin Eğitimine Katkı

10Riders, TEV Türk Eğitim Vakfı ile iletişime geçerek, vakfa bağış yaparak edindikleri güne özel kartları Balıkesirli kadınlarımıza hediye ederek, her kart ile bir üniversite öğrencisinin eğitimine katkıda bulundu. Kartları alan misafirler durumdan çok memnun kaldılar ve 10Riders üyelerine böyle anlamı bir hediye için bol bol teşekkür ettiler.

 

Sadece Sürmüyoruz

10Rider başkanı Özgür CANDAR, Kadınlarımız aklına koyduğu her şeyi yapabilir. En derin denizde yüzebilir, en yüksek zirveye tırmanabilirler. Güçlü, güzel, şefkatli, sevgi dolu, merhametli… Kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlalar. Lütfen toplumun beklentilerinin, ışıklarını azaltmasına izin vermesinler. Türk toplumu için çok değerliler. Biz bunun farkında olan bir topluluğuz. Bugün buradan çok mutlu ayrılıyoruz. Çok güzel geri dönüşler aldık ve çok güzel sorular ile karşılaştık. Dilimiz döndüğünce motosiklete olan bakış açılarını doğru yönlendirmeye çalıştık. Onlara bir karanfil hediye etmek yerine daha mutu olacaklarına inandığımız, onlar adına TEV'e bağış yaparak aldığımız her anı kartı ile bir üniversite öğrencisinin eğitimine katkıda bulunduk. Ve bu kartları hediye ettik. Çorbada tuzumuz olsun istedik. Biz SADECE SÜRMÜYORUZ ve bundan da çok mutluyuz.

Bize böyle bir etkinlik için kapılarını açan ve çok iyi ağırlayan 10Burda AVM'nin değerli yönetimine ne kadar teşekkür etsek az. Sayelerinde böyle anlamlı bir etkinliğe imza attık.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans