ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SERDAR BOZKURT: “SON 7 MAÇIMIZDA BANDIRMA OLARAK KENETLENMELİYİZ”

HABER: ÖNDER BALIKÇI Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, “İnandık, gidiyoruz. Mutlu sona ulaşmak için önümüzde 7 maç var” dedi.

Bozkurt, Kardemir Karabükspor’u 5-0 yendikleri maçın ardından şu değerlendirmede bulundu:
“Bu maç ile birlikte gözümüz-kulağımız Kastamonuspor-Ankara Demirspor maçındaydı. Bu maçtan çıkacak her sonuç bize yarayacaktı. Karşılaşma 1-1
sonuçlandı. Maçımızı 5-0 kazanan oyuncularımı kutluyorum. Ancak rakibimizin ofsayda çok başvurduğunu biliyorduk. Buna rağmen 10-12 kez ofsayda düştük.
Bu olmamalıydı. Bol gol atmamız önemliydi. Çünkü hiç belli olmaz, bakarsınız şampiyonluğu gol averajı bile belirleyebilir. Tabii ki rakibe saygı duyuyoruz.
Ancak bu tür maçları oynamak zordur. Karşınızda küme düşmüş bir takım var.
Onları ciddiye almak ve motive olmak hiç de kolay değil. Ama oyuncularım maçı ciddiye aldılar. Onlara teşekkür ediyorum. Taraftarımız da çok iyiydi. Onlara da
teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde yedi zorlu hafta daha var. Çünkü stres yükü artacak. Bu nedenle futbolcularımız, belki saha içinde istediklerini
yapamayacak. Çok daha iyi çalışmamız gerekiyor. İnandığımız yolda gidiyoruz. Ankara Demirspor deplasmanına kadar kayıpsız gitmek istiyoruz. Şimdi önümüzde çok zor geçecek bir Bodrumspor deplasmanı bulunuyor. Çünkü ligde iddiası veya küme düşme tehlikesi kalmayan takımlar daha rahat oynuyorlar.
Kadrolarında gençlere yer veriyorlar. Bu gençlerin tempoları da daha yüksek oluyor ve maça asılıyorlar. Bandırmaspor’u hak ettiği yere taşımaya çalışıyoruz.
Sayın Onur Göçmez ve yönetim kurulu da üzerine düşeni yapıyor. Bundan önce kentimizde oynadığımız son iki maçta başarılı değildik. Bu maçta ise hem oyun,
hem de skor olarak istediğimizi aldık. Herkes üstüne düşeni yapsın. Kent olarak kenetlenelim ve bu takımı hak ettiği yere taşıyalım.”


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans