ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİRSPOR 1 - BURSASPOR 3

TFF 1. Lig'in 27. hafta mücadelesinde Bursaspor, deplasmanda karşılaştığı Ekol Hastanesi Balıkesirspor'u 3-1 mağlup etti ve ikinci sıradaki Erzurumspor ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi.

Bir önceki hafta içi mesaisinden ağır yaralı çıkan Bursaspor, bu kez telafi için sahadaydı. Özellikle lider Hatay ve Erzurum’un takıldığı haftada fırsatı ele geçiren Yeşil-Beyazlılar, Balıkesir deplasmanında coştu.

Ligde kalma potasından uzaklaşan ve iddiası kalmayan rakibini 3-1’le deviren Timsah, 45 puana ulaşıp ikinci sıradaki Erzurum’la aradaki farkı 1’e indirdi.

Maçın ilk yarısı Abduo Razack Traore ve Kubilay Kanatkuş’un golleri ile Bursaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bursa fırtınası ikinci yarıda da devam etti. İbrahim Üzülmez’in takımı etkili oyununun karşılığını 60’ta Shehu’nun attı golle aldı, 3-0’lık tabela konuk takımı iyice rahatlattı.

Altın değerinde...

76’da ise rehavet Balkes adına teselli golünü getirdi. Malle, farkı 2’ye düşüren vuruşu yaptı. Kalan kısa bölümde ise iki tarafın da çabaları sonucu değiştirmek için yeterli olmadı.

Bursaspor, zor geçmesi beklenen deplasmandan altın değerinde 3 puanla dönmeyi başardı. 

​Ekol Hastanesi Balıkesirspor: 1 - Bursaspor: 3

Stat: Balıkesir Atatürk

Hakemler: Ramazan Keleş, Murat Şener, Cemal Alpay

Ekol Hastanesi Balıkesirspor: Atilla Özmen, Cenk Güvenç, Sezer Özmen, Berat Aydoğdu, Batuhan İşçiler, Abdülkadir Kayalı (Dk. 64 Andusic), Hodzic (Dk. 79 Celal Emir Dede), Serdar Güncü, Otoo, Aly Malle, Rahmi Anıl Başaran

Bursaspor: Çağlar Şahin Akbaba, Tayfur Bingöl, Diarra, Anıl Karaer, Ali Akman (Dk. 76 Recep Aydın), Kerem Can Akyüz, Traore (Dk. 90 Atanasov), Shehu, Selçuk Şahin, Kubilay Kanatsızkuş, Seleznov (Dk. 82 Burak Altıparmak)

Goller: Dk. 15 Traore, Dk. 21 Kubilay Kanatsızkuş, Dk. 60 Shehu (Bursaspor), Dk. 75 Aly Malle (Ekol Hastanesi Balıkesirspor)

Sarı kartlar: Dk. 53 Berat Aydoğdu, Dk. 62 Sezer Özmen, Dk. 68 Hodzic, Dk. 72 Aly Malle, Dk. 83 Cenk Güvenç (Ekol Hastanesi Balıkesirspor), Dk. 72 Kerem Can Akyüz (Bursaspor)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans