ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BİGADİÇ PROTOKOLÜ, KAPALI HAYVAN PAZARINDA

Bigadiç İlçe Kaymakamı Ercan Çiçek,Belediye Başkanı İsmail Avcu,Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün,Balıkesir Çelepler Odası Başkanı İsmail Balaban,Belediye Meclis Üyeleri,Daire Müdürleri,Mahalle muhtarları ve üreticiler ile birlikte Bigadiç Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarımızı ziyaret etti.

Çok yoğun olan pazarda Belediyemiz tarafından satış yapan esnaflara ve üreticilere çay ve çorba ikramı gerçekleştirildi.Vatandaşlar, Başkan İsmail Avcu'ya, uygulamadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Belediye Başkanı  Avcu,konuşmasında şunları söyledi;'İlçemizde çiftçilerimiz ve üreticilerimizin çalışmalarını sonuna kadar destekliyoruz.Balıkesir'in et ve süt üretiminde önde gelen ilçesi olan Bigadiç'imizde Kırsaldaki üreticimize ve çiftçilerimize yönelik istihdamın arttırılması için ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla ortak projeler üretiyoruz.6 yıldan bugüne kadar bir çok üreticimize hibe projeler ile desteklemeler yaptık.Bu projeler ile hem üreticilerimize hemde kırsal mahallelerimizin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağladık.
Ayrıca ilçemizin önemli gelir kaynaklarından olan hayvancılığı geliştirmek adına şuan yanında bulunduğumuz 3 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız son derece modern,dünya standartlarına uygun Bigadiç Belediyesi Mezbahanesini ve şuan içerisinde olduğumuz yağmur çamur demeden rahat rahat hayvan satışının yapıldığı Kapalı Hayvan Pazar yerini kazandırmaktan onur duymaktayım.
Bugünde burada üreticilerimize çorba ve çay ikramı yaptık.Sizlerin aracılığıyla da her perşembe kurulan pazarımıza ilçemizde, komşu İl ve İlçelerimizde hayvan alım satımı yapan esnaflarımızı ile üreticilerimizi davet ediyorum. Hayvan pazarına satış için gelen üreticilerimize her türlü kolaylığı sağlayacağız.
Bigadiç’imiz her şeyin en iyisini hak ediyor.Bizlerde bunun için buradayız ve bunun için çalışıyoruz.'dedi.

Daha sonra Kaymakam,Belediye Başkanı ve Daire Başkanı ile birlikte Bigadiç Belediyesi Mezbaha tesislerimizi dolaşarak mezbaha sorumlusundan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans