ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

EDREMİT BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI YENİ YIL HEDİYESİ

Edremit Belediyesi tarafından yeni yıla girerken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel fotoğraflarının yer aldığı 2020 yılı takvimi hazırladı. Edremit Belediyesi Sözcüsü ve Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, esnaflara ve vatandaşlara takvimleri dağıtarak yeni yıllarını kutladı.

Edremit Belediyesi tarafından hazırlanan 2020 yılı takvimleri dağıtılmaya başlandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel fotoğrafları arasından seçilerek hazırlanan takvimler beğeni ile karşılandı. Edremit Belediyesi Sözcüsü ve Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, belediye personelleriyle birlikte esnafları ziyaret ederek Atatürk’lü takvimlerden takdim edip yeni yıllarını kutladı.

Tayfun Canlı, yaptığı açıklamada Edremit Belediyesi olarak her zaman esnaf ve vatandaşların yanında olduklarını ifade etti. Canlı “Belediye Başkanımız Sayın Selman Hasan Arslan öncülüğünde belediye olarak Edremitlilerin daha mutlu, daha huzurlu bir kentte yaşamaları için çalışıyoruz. Yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde Ulu Önderimiz Atatürk’ün fotoğrafları ile hazırladığımız takvimleri hemşehrilerimize takdim edip, Başkanımızın yeni yıl tebriklerini ilettik. Tüm Edremitlilere yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz, bu vesileyle belediyemizin 31 Aralık gecesi Akçay Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenlediği Yüksek Sadakat konserine davet ediyoruz” dedi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans