ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KAYMAKAM SIRMALI’NIN YENİ YIL MESAJI

2019 yılını geride bırakırken Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı,yeni yıl mesajı yayınladı. Mesajında şunları belirtti.

"2019 yılını geride bırakmanın 2020 yılına girmenin heyecanını siz değerli Edremitli hemşehrilerimle birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duymaktayım.

Edremit ilçemizde göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, Edremit ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmayı görev edindik.

Edremit Kaymakamlığı olarak, ülkemizin ortaya koyduğu 2023 hedeflerine katkıda bulunmak, ilçemizi projelerle anılan, projelerle gelişen marka bir şehir haline getirme hedefiyle çıktığımız yolda; tarım, turizm, eğitim, sosyal ve ekonomik alanlarda yaptığımız önemli çalışmalarla ve projelerle ilçemizin markasına değer katmaya çalıştık. Edremit ilçemizin sahip olduğu eşsiz güzellikleri, doğal, tarihi ve kültürel değerleriyle birlikte tüm potansiyellerinin ön plana çıkarılması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Her yeni yıl, umutların yeşerdiği, iyimserliğin hâkim olduğu, daha iyi yarınlara ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluşturmaktadır.

Bu amaçla yeni yılda ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Edremit Kaymakamlığı olarak 2020 yılında ilçemizi kültürel, eğitim, bilim, sanayi, sağlık, tarım, turizm gibi birçok alanda daha yüksek hedeflere taşımak üzere çalışmalar yapacağımız bir yıl olarak hedeflemekteyiz. Yeni yılda ilçemiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu konuda azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz olmak üzere ilçemizde görev yapan mülki, askeri ve adli erkanla, tüm daire amir ve memurlarımızın, işçi kardeşlerimizin, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve basın mensupları ile tüm Edremitli hemşehrilerimize yeni yılın barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans