ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BAŞKAN ASLAN, YENİ YILI 5 BİN KİŞİ İLE BİRLİKTE KARŞILADI

Edremitliler, yeni yılı Akçay Cumhuriyet Meydanı’nda Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile birlikte karşıladı. 5 bin kişinin katıldığı etkinlik havai fişek gösterileri ile aydınlandı.

Edremit Belediyesi tarafından Akçay Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen yeni yıl etkinliğinde Yüksek Sadakat grubu sahne aldı.  Ünlü grup birbirinden güzel şarkılarıyla alanı dolduran yaklaşık 5 bin kişiyi coştururken Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da eşi Oya Arslan’la beraber yeni yılı vatandaşlarla birlikte karşıladı.

Saatler 24.00’e gelirken Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan sahneye çıkarak Edremitliler’e hitap etti. Başkan Arslan, Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve danışmanlarını da yanına çağırdı. 

Arslan yaptığı konuşmada; “Sevgili Edremitliler, 2019’u; acı ve tatlı hatıralarla geride bırakıyoruz. 2020’yi; yeni umutlar ve yeni beklentilerle karşılıyoruz. 

Yeni yılda; “Ölmek İstemiyorum” çığlığı kulağımızdan gitmeyen Emine Bulut’ların, tecavüze uğrayıp katledilen Şule Çet’lerin, ve daha nice kadınların hayatları kararmasın. 

2020’de KADINA ŞİDDET BİTSİN, ARTIK KADINLAR ÖLDÜRÜLMESİN. 

Yeni yılda; güzelim Murat Dağları’ndan, eşsiz Munzur Dağları’na, Hasankeyf’ten Salda’ya, talan ve katliamlar son bulsun. 2020 yılında Yaşasın Doğa, YAŞASIN KAZ DAĞLARI. 

Ama inanıyorum ki 2020’de, İstanbul’daki o söz hepimizi saracak. 

İnanıyorum çünkü, HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK. İstiyorum ki 2020de, Türkiye’yi Mart ayının ruhu ve umudu saracak. Diliyorum ki evinize, ailenize, ülkemize BAHAR GELECEK. 

Sözlerimi bitirirken BURADA ATATÜRK HEYKELİ VAR. Bu yıl Atatürk’ün açtığı Meclisin de 100. Yılını kutlayacağız. 

Atatürk ve ilk mecliste ümit vardı, kararlılık vardı, yokluktan doğan bir varlık vardı. O duygular bizi de sarsın, ATATÜRK IŞIĞI 2020’Yİ AYDINLATSIN. 

AFİŞİMİZDE DE YÜKSEK SADAKAT’İN ŞARKI SÖZLERİ VAR. 

“BELKİ ÜSTÜMÜZDEN BİR KUŞ GEÇER” diyoruz. Üstümüzden bir kuş, ömrümüzden güzel bir yıl geçsin. 2020; birlik ve beraberlik içinde, bereketli, huzurlu, mutlu bir yıl olsun. 2020; HAK, HUKUK ve ADALETİN egemen olduğu bir yıl olsun. 

Yeni yılınız; Şu varillerde yanan ateşler gibi sımsıcak,  Atılacak havai fişekler gibi rengarenk olsun.  Söylenecek şarkılar gibi özel, Birlikteliğimiz ve neşemiz gibi güzel olsun. 202 kutlu olsun, mutlu yıllar Edremit..” dedi.

Başkan Arslan, vatandaşlardan telefonlarını ışıklarını açarak yeni yılı aydınlık bir şekilde karşılama dileğinde bulundu. Daha sonra alanı dolduran 5 bin kişi ile geri sayımı birlikte yaptı. 2020’ye girilen ilk saniyelerden itibaren Akçay İskelesi’nde yapılan ışık gösterileri ve havai fişekler izleyenleri büyüledi. Yeni etkinliği DJ performansları ile geç saatlere kadar devam etti.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans