ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

GÖMEÇ KENT KONSEYİ KADINLARI MASKE ÜRETİYOR,SAĞLIKLI İNSAN ARTIYOR

HABER: C.SAFFET YILMAZ Gömeç Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi önderliğinde COVID-19 Virüsü ile mücadele kapsamında başlatılan  maske üretimi olanca hızı ile sürüyor. Konuya ilişkin kendisi ile görüştüğümüz Gömeç Belediye Başkanı Sn. Mehmet İrem Himam konuya ilişkin yaptığı açıklamada bu işe Kent Konseyi'nin önderliğinde başladıklarını ve  Korona vürüsü ile mücadeleye kendi olanakları ölçüsünde katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

   M.İrem Himam maske üretimine ilişkin olarak.ilçe gereksinimlerini karşılamak amacı ile kent konseyinin çabaları sonucu İlçe Halk eğtimi Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile işe başlayarak günde ortalama 500 civarında maske ürettilkerini ifade etti.Başkan açıklamalarının devamında şu bilgileri verdi:
  Ürettiğimiz maskeleri pazar girişinde halka dağıtırken diğer yandan da ilçemizdeki esnaf ve resmi kurumlarda kullanılmak amacı ile dağıtımını yapmaktayız. Virüsle mücadelenin ilk günlerinde maske bulmak oldukça zordu.Halk eğitim merkezinin ev tipi dikiş makinaları üretim için yeterli olmayınca ilçemizde çanta ve branda işi yapan Ali bey Üç tane kendi sanayi tipi dikiş makinasını bu iş için tahsis etti.özel bazı şahıslar ip ihtiyacımızı karşılarken Cumhuriyet Halk Partisi üyesi bazı kişiler de çalışan arkadaşlarımızın gıda,su ve çay gibi günlük gereksinimlerini de karşıkamaları sonucu lojistik desteğimiz de tamamlandı. Çalışmalarımıza önderlik eden kent konseyi başkanımız Alirıza  Targay ve kadın meclisi başkanımız Şerife hanım ile emek veren diğer arkadaşlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans