ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KONTROLLÜ SOSYAL HAYATTA GENÇLİK MERKEZLERİ FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve gençlik merkezleri müdürlerinin de katıldığı video konferans gerçekleştirdi. Toplantıda normalleşme sürecinde alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

    Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün, Covid-19 normalleşme süreci çerçevesinde 1 Haziran itibariyle 81 İlde faaliyetlerine kaldığı yerden devam eden Gençlik Merkezleri için yapılan video konferans toplantısına Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü katılım sağladı. Toplantıda normalleşme sürecinde alınacak tedbirler ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Türkiye bugünden itibaren ‘Yeni Normal'e geçiyor. Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında getirilen kısıtlamalar kaldırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme takvimi kapsamında gençlik merkezlerinde gençleri ağırlamaya başlayacak. Ancak gençlik merkezleri, gençlik kampları belirlenen şartlar ve alınan tedbirler dahilinde faaliyetlerini sürdürecek.

    Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, önlemlerin sürmesini ve maske, sosyal mesafe, temizlik üçlüsüne dikkat edilmesini istedi.  Türkiye'nin, yeni normal hayata ilişkin en büyük adımı bugün attığını belirten Genel Müdür Topoğlu, “Yeni normalde özellikle maske, sosyal mesafe ve temizlik üçlüsünün ihmal edilmemesi ve herkesin kurallara harfiyen uyması gerekiyor. Virüs varlığını hala devam ettiriyor. Kovid-19 ile mücadelede başarının devamının bu tedbirlere uyulmasına bağlı. Gençlik merkezlerimizde, sosyal mesafeye dikkat ederek sınırlı sayıda gencimize hizmet vermeye başlayacağız. Buralarda alınacak tedbirler kapsamında, gençlerimizin kuruma giriş-çıkışta ve gün içinde ateşleri kontrol edilecek. Sınıf ve bekleme alanlarında sosyal mesafe kuralı gözetilecek. Temizlik ve hijyene dikkat edilerek dezenfekte​ işlemleri gerçekleştirilecek. Daha sağlıklı günler için bu belirlenen şartlar dahilinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.(www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans