ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SPORCULARA ONLİNE DESTEK

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  diyetisyen, psikolog ve fizyoterapisti tarafından Balıkesir Büyükşehir belediyesi Spor Kulübü sporcular ve antrenörlerine spor yaralanmaları, sporcu beslenmesi ve pandemi sürecinde psikolojik öneriler konularında video konferans yöntemiyle seminer verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Covid-19 Pandemi Sürecinde, kulüp bünyesinde lisanslı olan sporculara yönelik video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen, ‘Sporcu Söyleşileri' programı sona erdi.

Üç gün süren söyleşi programının ilk günü kurum Psikoloğu Berna Özger; Sporcu Psikolojisi, ikinci gün kurum Diyetisyeni Turan Gelir; Sporcu Beslenmesi, Son gün ise kurum Fizyoterapisti M. İlayda Bacak, Sporcu Yaralanmaları ve Rehabilitasyon konularında sporcu ve antrenörler ile soru-cevap şeklinde tamamlandı.

Söyleşi programı aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sosyal medya hesaplarında canlı yayın olarak paylaşıldı. Balıkesir il genelindeki sporcular yayına katılım sağlayarak sorularını yöneltti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Sarıgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu'na ve Psikolog, Diyetisyen ve Fizyoterapist olan katılımcıların söyleşiye katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans