ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

YURTLARDA HİJYENDE KATI KURALLAR

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er Başkanlığında, İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve şube müdürünün katıldığı video konferans toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yeni dönemde yurtların yeniden hazırlanması ve alınacak tedbirler görüşüldü. Yurtlarımızda “Yeni Normal” döneminde uygulanacak sıkı kurallar ile yurtların sterilizasyonu ve tedbirler ele alındı..

Kontrollü sosyal hayatta yeni dönemde, gençlerimizin temiz ve sağlıklı ortamlarla yurtlarımızda güvenle yaşamlarına devam etmeleri için insan sağlığına zararlı olabilecek her türlü virüslerin oluşmasını engellemek için çalışmalar sürüyor. Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü, gençlerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamda yaşamlarını sürdürmeleri adına çalışmalarını titizlikle ve aralıksız sürdüreceğini belirtirken ülke genelindeki tüm yurt müdürlüklerinde uygulanacak kurallar ve alınacak tedbirleri belirledi.

Önümüzdeki dönemde eğitim öğretim dönemiyle birlikte yeniden açılacak yurtlarda sosyal hayat ve hijyen konusunda büyük değişimler yaşanacak. Salgının yayılmasının engellenmesi ve gençlerin sağlığının birinci öncelik olması nedeniyle tüm yurtlarda sosyal mesafe kuralları ve hijyen esasları katı şekilde uygulanacak.

Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünce yurtlarda alınacak tedbirler ve genel temizlik kuralları çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Balıkesir bulunan tüm yurt müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda; Kantin ve Lokanta alanlarında alınacak tedbirler, Yurtlarda bulunan küçük işletmelerde tedbirlere ilişkin dikkate alınması gereken genel hususlar, Yurtta barınan öğrenciler arasında COVİD-19 hastalığı ile uyumlu şikayetleri (ateşe eşlik eden öksürük ve solunum sıkıntısı) olması durumunda yapılacaklar ve Yurtta çalışan personelin riayet etmeleri gereken hususlar detaylarıyla ele alındı. ​(www.yenihabergazetesi.net)





Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans