ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

İvrindi Devlet Hastanesi Hizmete Başladı

İVRİNDİ DEVLET HASTANESİ YENİ BİNASINDA HASTA KABULÜNE BAŞLADI

İvrindi ilçesi Kurtuluş Mahallesi yerleşkesi içerisinde, Balıkesir-Edremit Yolu mevkisi üzerinde, 31.405 m2 arsa alanı, 10.610 m2 kapalı alanı, 3.418 m2 oturum alanı olmak üzere Bodrum+ Zemin Kat ve 3 Kat olarak inşa edilen hastane inşaatı, tıbbi cihaz ve donanımları haricinde yaklaşık 32 Milyon TL tutara mal edilerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.



50 yatak kapasiteli olan hastanenin hasta odaları 7'si Tek Yataklı, 22'si Çift Yataklı hizmet veriyor.
Hastanede 18 Poliklinik Odası, 4 Yoğun Bakım Yatağı, 3 Ameliyathane, 2 Doğumhane(TDL) salonu mevcuttur. Ayrıca 4 Diş Üniti, 6 hemodiyaliz cihazı,2 adet Röntgen Cihazı ile hizmet verecek. Acil Servisi 2 müşahade,3 muayene, 1 travma,1 resüsitasyon, 1 ortopedi alçı, 1 obsetri/jinekoloji, 1 psikiyatri odası ve KBRN ünitesi ile hizmete açıldı.
Açık /Kapalı olmak üzere 115 araçlık Otopark kapasitesine sahip olan hastanenin ilk hizmet gününde Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr.Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Mehmet Suluoğlu beraberinde hastanede incelemelerde bulunmuş, hastane idaresinden mevcut işleyişe dair bilgi aldı. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans