ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

    Coronavirüs önlemleri kapsamında uzun süre sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan ve Salı günü yasağın kaldırıldığının açıklandığı 18 yaş altı çocuklar ve gençler Balıkesir Avlu'da spor etkinliklerine katılarak şenlikte doyasıya eğlendi.

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü  katkılarıyla düzenlenen  "Evde Kal Hareketsiz Kalma" projesi ile 18 yaş altı çocuklar, gençler ve aileleri  ile Avlu'da antrenörler eşliğinde bir araya geldiler. Müzik eşliğinde spor egzersizleri, çocuk oyunları, Badminton, Dart, Plastik Ok, Parkur yarışmaları, Top sektirme yarışmasının olduğu programımızda maske, sosyal mesafe, temizlik kurallarına dikkat ederek gerçekleştirildi.

    Şenlikte çocuklar ve aileleri renkli görüntüler oluşturdu. Sosyal mesafe gözetilerek yapılan aktivitelerle çocuklar hem eğlendi, hem enerji harcadı. Müzik ile antrenörler eşliğinde spor yapılarak başlanan etkinliğe sahada spor etkinlikleri, yarışmalar, çocuk oyunları ile devam edildi.

    Çocukları yapılan güzel etkinlikte yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül ile Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Özalp sağlıklı gelecek için sporun gerekliliğine dikkat çekerek bu zorlu süreçte sabırla evlerinde bekleyen çocuklara teşekkür ettiler. Covid19 salgınında maske kullanımı, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına uyulması hatırlatarak her zaman gençlerin ve çocuklarımızın yanında olduklarını, buna benzer faaliyetlerin devam edeceğini belirttiler. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans