ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SPOR İÇİN SON RÖTUŞLAR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Susurluk ilçesinde yapılacak Susurluk Şehir Stadı ve Gençlik Merkezi için yerinde incelemelerde bulundu.

    Birçok amatör spor müsabakalarının oynanabileceğini, kulüplerin müsabakalar dışında antrenmanlarını yapabileceğini belirten İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, futbol sahasının Susurluk halkının ve kulüplerin ihtiyacına cevap vereceğini belirterek, gençlerin spor yapabileceği mekanları artırmak için gayret gösterdiklerini ifade etti. Ayrıca vatandaşların yürüyüşlerini yapabileceği yürüyüş parkurlarının da olacağını söyleyen İl Müdürü Arıcıoğlu, “Futbol sahasında yapılacak tribün, soyunma odaları ve gençlik merkezi projesi tamamlanmak üzere. Yakında ihalesinin yapılması için gerekli çalışmaları da başlattık. Bakanlığımızın imkanları ölçüsünde il merkezi ile tüm ilçelerimize yatırımlarımız devam ediyor. Gençlerimiz için birçok tesis kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Aynı alan içerisinde yapılacak Gençlik Merkezi gibi devam eden yatırımların tamamlanmasıyla birlikte çocuklarımızın, gençlerimizin zamanlarını iyi değerlendirerek, daha modern ve daha iyi şartlarda kültür, sanat ve sportif aktivitelerini yapma imkânı bulacak olmaları bizleri mutlu ediyor. Yatırımın gelmesinde katkısı olan başta Sayın Bakanımız olmak üzere, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    ​Sahanın bir an önce tamamlanarak sporcularımızın hizmetine girmesi için çalışmaların çabuklaştırılması yönünde istişarelerde bulunuldu. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans