ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BASİAD BALIKESİR VALİSİ HASAN ŞILDAK’ı ZİYARET ETTİ

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Abdullah Bekki ve Yönetim Kurulu Üyeleri 29 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 17:00 da Balıkesir Valiliğine atanan Sayın Hasan Şıldak'ı makamında ziyaret etti.

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği; Başkanı Abdullah Bekki, Başkan Yardımcısı Ümit Baysal, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, Genel Sekreter Aytuğ Yarmaz, Sayman Üye Celal Hatatoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Savaş, Nuri Çakmak, Metin Baykan, Ahmet Kalan  Vali Şıldak'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette BASİAD Faaliyetleri ve yapısı ile ilgili Balıkesir Valisine bilgiler aktarıldı. BASİAD Yönetim Kurulunu oluşturan firmalar ve üye firmaların çalışma alanları ile ilgili bilgiler verildi.
Balıkesir'in sanayi ve ticari yapısı, hayvancılık ve turizmi Balıkesir Sanayici ve İşadamlarının bakış açısı ile dile getirildi. İlçeler ve ilçelerin ekonomik potansiyelleri dile getirildi.
Balıkesir Valisi Sayın Hasan Şıldak'ın izlenimleri dinlendi ve konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
BASİAD Başkanı Abdullah Bekki Balıkesir ile ilgili her türlü konuda işbirliğine açık olduklarını ve destek vermek istediklerini belirttikten sonra sıcak karşılama için heyet olarak teşekkürlerini iletti. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans