ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Vali Hasan Şıldak, İlçe Ziyaretlerinin İlkine Bandırma’dan Başladı

İlçe Ziyaretlerinin ilkini Bandırma'ya ikincisini Gönen'e düzenleyen Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK ilçeleri tanımak, çalışmaları yerinde incelemek için Güney Marmara'da yer alan Bandırma ve Gönen İlçelerini ziyaret etti. Vali ŞILDAK'a ilçe ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu eşlik ettiler.

İlk olarak Bandırma Kaymakamlığını ziyaret eden Vali ŞILDAK, Bandırma Kaymakamı Günhan YAZAR, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oğuz OKUYUCU, Belediye Başkanı Av. Tolga TOSUN, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Soner DURAN, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mahir MAVİ, Sahil Güvenlik Komutanı Yzb. Veli ESEN tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali ŞILDAK, Kaymakamlık Şeref Defterini imzaladı. İlçe protokolü ile bir araya gelen Vali ŞILDAK, Bandırma Kaymakamı Günhan YAZAR'dan İlçenin genel durumu ve vatandaşlara sunulan kamu hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Bandırma Kaymakamlığında basın mensupları ile de bir araya gelen Vali Hasan ŞILDAK yaptığı açıklamada, "Marmara Denizi kıyısında, ilçe olarak baktığımızda kapasitesi ve her yönden potansiyeli ile güçlü bir ekonomiye sahip liman ve sanayi şehri Bandırma'dayız. Bende göreve başlamadan önce yaptığım incelemede Bandırma'nın her yönden gelişmiş özelliklerini inceleme fırsatı buldum. Bugün de ilk ilçe ziyaretimizi Bandırma'ya yaparak buradaki ilçe protokolümüzle tanışma ve yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı bulacağız. İlçe protokolümüze Bandırma'da uyum içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Her şeyden önce iller, ilçeleri ile bir bütündür. Bütün ilçelerimizi görüp tanımak ve hızlı bir ziyaret trafiği gerçekleştirmek suretiyle buralardaki çalışmaları yerinde görmek ve personelimizle tanışmak istiyorum" dedi.
Vali ŞILDAK "Balıkesir koronavirüs vakalarının azaldığı illerimiz arasında, içinde bulunduğumuz süreçte toplumumuz kontrollü bir sosyal hayatı yaşamaktadır. Öncelikle dün itibariyle Sağlık Bakanımızın da açıkladığı üzere ülkemizde vakaların azaldığı iller arasında Balıkesir zikredilmiştir. Bu yapılan çalışmaların başarısı başta sağlık, güvenlik ve ilgili bütün kuruluşların uyum içerisindeki kararlı çalışmalarının bir sonucudur. Bu aşamada tedbiri elden bırakmamamız, vatandaşlarımız, tüm işletmelerimiz ve esnafımız olarak özenli ve dikkatli davranmaya devam etmemiz gerekmektedir. Kontrollü bir sosyal hayatın, yani maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere ve işyerlerimiz için belirlenen kurallara uymak üzere elimizdeki bu tabloyu devam ettirelim istiyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan da duyarlılık ve anlayış bekliyoruz" dedi.
 
Vali Hasan ŞILDAK; İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından, Barış Manço Kültür Merkezinde İlçe Kurum Yöneticileri ile bir araya gelerek kısa bir tanışma toplantısı düzenledi. Tanışma toplantısından sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Onyedi Eylül Üniversitesi ve Üniversitede bulunan denizcilik simülatörünü inceledi. Ardından 6. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret eden Vali Şıldak, kurum ziyaretlerinden sonra Bandırma Şehitliğine de ziyarette bulunarak vatan için candan geçen aziz şehitlerimiz için dua etti.
 
2. Ziyaret Gönen İlçesine...

Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK, Bandırma'nın ardından ikinci ilçe ziyaretini Gönen'e gerçekleştirdi.
İlçe Kaymakamı Arslan YURT'tan ilçe hakkında bilgi alıp, İlçe İdare Şube Başkanları ile kısa bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Gönen İlçesine yapılan çalışmalar hakkında brifing alan Vali ŞILDAK, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması noktasındaki beklentilerini aktardı.
Toplantının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK, İlçe merkezinde yaptığı yürüyüş esnasında çarşı esnafı ve vatandaşlarla da biraraya gelerek sohbet etti. Daha sonra Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak binanın son durumu hakkında bilgi alan ŞILDAK, İlçe Jandarma Komutanlığına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından İlçeden ayrıldı. (www.yenihabergazetesi.net)
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans