ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TFF’den resmi açıklama Bandırmaspor, TFF 1. Lig’de

HABER: ÖNDER BALIKÇI

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan(TFF) resmi açıklama geldi: Bandırmaspor, şampiyon ve TFF 1. Lig'e yükseldi.
TFF, daha önceden aldığı 2. ve 3. Liglerin oynatılmaması kararının ardından bu liglerin tescil formatını da resmen açıkladı.
Açıklama şöyle:
“TFF 2. Lig Beyaz Grup lideri Yılport Samsunspor ve TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, şampiyon ilan edilerek TFF 1. Lig'e yükselmişlerdir.
TFF 3. Lig 1. Grup lideri Serik Belediyespor, TFF 2. Grup lideri Kocaelispor, TFF 3. Grup lideri Karacabey Belediyespor A.Ş. şampiyon ilan edilerek TFF 2. Lig'e terfi etmişlerdir.
PLAY-OFF MAÇLARI
TFF 2. Lig'de, Beyaz ve Kırmızı gruplarda, ikinci sıra ile beşinci sıra arasında yer alan, Beyaz Grup'tan Manisa Futbol Kulübü, Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş., İnegölspor; Kırmızı Grup'tan Ankara Demirspor, GMG Kastamonuspor, Tuzlaspor A.Ş.; TFF 3. Lig'de, gruplarında ikinci sıra ile beşinci sıra arasında yer alan 1. Grup'tan Anagold 24 Erzincanspor, 68 Aksaray Belediyespor, 1928 Bucaspor, Artvin Hopaspor; 2. Grup'tan Belediye Derincespor, Turgutluspor, Esenler Erokspor, Karşıyaka; 3. Grup'tan Somaspor, Pazarspor, Nevşehir Belediyespor, Muğlaspor takımları play-off oynama hakkı kazanmış olup, tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya'da, 20-28 Temmuz tarihleri arasında oynanacak gece maçları sonucunda, TFF 1. Lig'e yükselecek 1 takım ve TFF 2. Lig'e çıkacak 3 takım belirlenecektir. Play-off eşleşmeleri, lig ikincisi ile lig beşincisi, lig üçüncüsü ile lig dördüncüsü oynanacaktır.
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Şanlıurfaspor, Kırmızı Grup'ta Kardemir Karabükspor;
TFF 3. Lig 1. Grup'ta Tokatspor A.Ş. ve Manisaspor takımları matematiksel olarak küme düşmüşlerdir.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'den, 11 grubun lideri TFF 3. Lig'e terfi etmişlerdir.”(www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans