ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA'NIN İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA)  41kişilik Balıkesir kurucu  il yönetim kurulu belli oldu. 8 Temmuz'da DEVA Partisi kurucu İl Başkanlığına getirilen Av. Kemal Aydemir, yeni yönetim kurulu ile ilgili bilgiler verirken, yönetimin yüzde 50'sinin ilk defa bir siyasi partide görev yaptığını vurguladı.

41 kişilik yönetim kurulunda daha önce AKParti'den milletvekili adayı olan Hilal Demirözer Yarbaoğlu, Demokrat Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tuğba Güner, BASKİ'nin kurucu  genel müdürü Mustafa Bayram, DYP eski belediye meclis üyelerinden Çiğdem Beçene, 2015'de CHP'denmilletvekili aday adayı olan Batı Anadolu Çepni Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özen,çevreci Murat Karacan  vb. tanınmış  isimler de yer aldı.

DEVA Partisi kurucu il başkanı Av. Kemal Aydemir yeni yönetimle ilgili şu bilgiyi verdi :
“Kısa sürede 7 kişiden oluşan kurucu heyetimiz ile yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda 41 kişiden oluşan il yönetim kurulumuz genel merkezin onayına sunmuş ve genel merkezimizin yetkili organları tarafından Kurucu İl Yönetim Kurulumuz onaylanmış bulunmaktadır. Kurucu il yönetimimiz, İl başkanı dâhil 41 kişiden oluşmakta olup ilimizdeki hiçbir siyasi partinin yönetimlerinde olmadığı oranda parti tüzüğümüze uygun olarak kadın, genç ve engelli arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. İl Yönetimimizin % 50'den fazlası ilk defa bir siyasi partide görev almış arkadaşlardan oluşmakta olup, %25'i yani 10 arkadaşımız kadın ve % 28'i yani 11 arkadaşımız ise 30 Yaş Altı genç kardeşlerimizden oluşmaktadır. Ayrıca yönetim kurulumuzda iki tane engelli kardeşimiz yer almaktadır.  Kurucu il yönetimimizin Balıkesir'e ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  İnşallah kurucu il yönetimimiz ile birlikte Allah Balıkesirimiz için  güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Tüm parti teşkilatımızla gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”(www.yenihabergazetesi.net)

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans