ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KOCAAVŞAR'DA SU SORUN ÇÖZÜLDÜ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ), Karesi ilçesinde yer alan kırsal Kocaavşar Mahallesi'nde yaz aylarında yaşanan içme suyu sıkıntısını çözecek bir çalışmaya imza attı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde kalan yerleşimlerde altyapı eksiklerini tamamlamaya devam ediyor. Kocaavşar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan içme suyu hattı; AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin katıldığı programla devreye alındı.

DEPOLAR ONARIMDAN GEÇTİ

BASKİ, mahallede yaşanan su sıkıntısını çözecek içme suyu hattının devreye alınmasının yanı sıra içme suyu depolarında oluşan kayıp kaçakları engellemek amacıyla bakım onarım çalışmaları yaptı.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Programda bir konuşma yapan Balıkesir Milletvekili Adil Çelik “İçme suyu hattımız Kocaavşar'ımıza hayırlı olsun. Yücel Başkanımıza, Dinçer Başkanımıza ve emeği geçen BASKİ personeline çok teşekkür ediyoruz. Yatırımlarımız her zaman devam edecek.” dedi.(www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans