ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TALANA BİRLİKTE DUR DİYELİM

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, lunapark alanının satışını mahkeme kararıyla iptal etmek için uğraşırken bir taraftan da imza kampanyası düzenleyerek vatandaşlardan satışın iptali için destek istedi. CHP İl Başkanlığı Lunaparkın bulunduğu alanın satılmaması için Kurtdereli Mehmet Pehlivan Heykeli ile Toplu Taşıma Merkezi'nde stant açarak imza kampanyası başlattı.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı dört gün sürecek imza kampanyası ile lunaparkın bulunduğu alanın satılmaması için açtıkları mahkemenin yanında vatandaşlardan da destek beklediklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin kurulduğu günden bu yana gayrimenkul satışı yaptığını ileri süren CHP İl Başkanı Serkan Sarı, satılan yerlerin parasıyla Balıkesir'e hizmet edilmediğini de iddia etti.

“Dört gün sürecek imza kampanyasına başlıyoruz”
CHP İl Başkanı Serkan Sarı Kurtdereli Mehmet Pehlivan Heykelinin önünde yaptığı basın açıklamasında satışa neden karşı çıktıklarını anlattı. Sarı şunları söyledi:
“Bugün dört gün sürecek bir imza kampanyası için bir araya geldik. Cuma, Cumartesi, Pazartesi ve Salı günleri olmak üzere dört gün boyunca burada kentimizin değeri olan, şu an lunapark arazisi olarak kullanılan Vergi Dairesi'nin yanındaki alanın satışına hep birlikte hayır diyebilmek için buradayız. Ve bu satışa engel olabilmek için halkımızı bu itirazımıza ortak olmaya ve bugün başlatmış olduğumuz imza kampanyasına da destek olmaya davet ediyoruz.'' (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans