ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BASİAD'A OSB ZİYARETİ

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki, Müteşebbis Heyet Üyesi Ahmet Şen, Bölge Müdürü Mesut Eray ve bölge Müteşebbislerinden oluşan heyet BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Balıkesir Sanayinin gelişimi, katma değerin arttırılması, ihracatın arttırılması ve bölgedeki müteşebbislerin sorunlarının değerlendirilmesi başta olmak üzere Organize Sanayi Bölgesi merkezli pek çok konu hakkında görüş alışverişinde bulunulurken; bölgede müteşebbis konumundaki BASİAD Üyeleri önerilerde bulundular. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki Bölge hakkında çeşitli konulara değinirken Bölge Müdürü Mesut Eray teknik detay açıklamaları yaptı.
Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinin yatırımcıların artan talepleri doğrultusunda planlanan 3 yönlü genişleme çalışmaları, ortaya çıkarılacak yeni sanayi parsellerinin alt yapı çalışmalarının bölge tarafından hazır hale getirilmesi, Balıkesir’de eksikliği çekilen Gümrük Müdürlüğü kurulması ile ilgili yapılan planlamalar, yerinde gümrükleme mevzuatının Balıkesir İhracatçısına katkıları, Organize Sanayi Bölgesi içindeki işletmelerinin benzer ihtiyaçlarının ortak yatırımlar ile karşılanması. Bölge dahilinde fuar-sergi alanı, sosyal alanların kurulması planlamaları; Raylı sistemler başta olmak üzere Bölge güzergahında yoğunlaşan trafik sorununun çözüm arayışları, Bölgede kadın istihdamının arttırılması, Balıkesir’in üretim üssü haline dönüşmesi çabaları, Bölge güvenlik konularının gözden geçirilmesi başta olmak üzere pek çok konu görüşüldü. Organize Sanayi Bölgesi içinde yatırımı bulunan BASİAD Üyeleri yaşadıkları aksaklıklar ve bölgenin planlı gelişimi adına yaptıkları çalışma sonuçlarını sundular. Bölge Müdürlüğü yetkilileri talepler konusunda değerlendirmelerde bulunurken ortak çözüm yolları arandı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki Balıkesir Sanayicileri,
kurum ve kuruluşları ile bölge sanayinin katma değerini arttırmak için çalıştıklarını ve gerçekleştirdikleri
ziyaret ile ortaya çıkan görüş ve önerilerden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek BASİAD Yönetim
Kuruluna teşekkür etti.
BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi ve Balıkesirli Girişimciler adına mutluluk duyduğu bir toplantının gerçekleşmesinden dolayı Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yetkililerine teşekkür ederek; sorunları el birliği ile çözülmesi için her platformda her zaman
destek olmaya devam edeceklerini söyledi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans