ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

İŞKUR'UN YENİ BİNASI HİZMETTE

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İŞKUR’un hizmetlerini vatandaşlara daha kaliteli ve etkin bir şekilde sunabilmesi amacıyla İl Müdürlüğü Hizmet binasını tamamlandı.

Paşaalanı Mah. Sema Cad. No:2 Karesi/Balıkesir (Yay/ada AVM’nin 300 metre ilerisi, Bandırma Cad. Üzeri) adresindeki yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı. İŞKUR Müdürü Nazım Balcı, İŞKUR’un verdiği hizmetler ile 14-65 yaş aralığındaki tüm vatandaşlara hitap ettiğini ve bu yaş grubu aralığındaki vatandaşların beklentilerini karşılayabilecek şekilde fiziki bir yapılanmaya ihtiyaç olduğunu, yapılan bu hizmet binası ile bu ihtiyaçların karşılanacağını ifade etti. Daha önce 1100 m2 alanda kiralık binada hizmet verilirken şu anda 3600 m2 alanda ve kendi binalarında hizmet verdiklerini söyleyen İŞKUR İl Müdürü Balcı, Yeni hizmet binalarında İşveren danışmanlığı, İş arayan Danışmanlığı, Engelli İş Koçluğu ve Meslek Danışmanlığı şeklinde uzmanlaşmaya gidilerek vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz dedi.
İl Müdürü Balcı; Yeni hizmet binasında 13 adet bireysel görüşme odası bulunduğunu, bunlardan üç adetinin engelli vatandaşlarımıza yönelik olduğunu, 1 adet İş Kulübü, 1 Adet Meslek Bilgi Merkezi, 80 Kişilik bir konferans salonu ve 25 kişilik bir toplantı salonu da bulunduğunu belirterek, iş arayan vatandaşlarımızı özellikle İş Kulübümüzün faaliyetlerinden , öğrencilerimizi de Meslek Bilgi Merkezimiz faaliyetlerinden faydalanmaya bekliyoruz dedi.
İŞKUR’un iş arayanlar ve işverenler için çok önemli olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Balcı, tüm iş arayan vatandaşlarımızı ve işverenlerimizi yeni hizmet binalarında karşılamaktan ve hizmet vermekten duyacakları memnuniyeti dile getirdi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans