ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

VOLEYBOL ALTINOLUK KUPASI SONA ERDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Pro Beach Tour'un ilk ayağı olan Altınoluk kupası oynanan final maçları ile son buldu. Dereceye giren takımlara İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve protokol tarafından ödülleri verildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Pro Beach Tour Altınoluk Kupası tamamlandı. Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi'ndeki plaj voleybolu turnuvasında ana tabloda, erkeklerde 16, kadınlarda ise 8 takım mücadele etti. Altınoluk Mavi Bayrak Plajında Türkiye Serisi Altınoluk Kupası plaj voleybolu organizasyonu ulusal ve uluslararası katılıma açık yapıldı.

Organizasyon, erkekler ve kadınlar kategorisinde oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi. Erkekler kategorisinde oynanan ilk yarı final mücadelesinde Nuri Şahin-Hakan Göğtepe ikilisi, Soner Erdoğmuş-Berk Bilgin ikilisini 2-0 (21-16, 21-8) mağlup ederek finale yükselen ilk takım oldu. Final müsabakasında ise Murat Giginoglu-Volkan Göğtepe ikilisi, Nuri Şahin-Hakan Göğtepe ikilisine set vermedi ve 2-0'lık (21-18, 21-14) skorla galip ayrılarak şampiyonluğa ulaştı. Kadınlar kategorisinde oynanan ilk yarı final mücadelesinde Bahanur Gökalp- Merve Çelebi çifti, Romanya'dan Alexia-Iona Bradatan ile Radu Iona Teodora'dan oluşan takımı 2-0 (21-11, 21-13) mağlup ederek finale yükseldi. İkinci yarı final mücadelesinde de Gizem Kaçar-Burcu Atasoy çifti, Medine Demiröz-İlknur Melis Durası ikilisini 2-1 (18-21, 21-12, 15-11) mağlup etti ve finale çıktı. Finalinde ise Gizem Kaçar-Burcu Atasoy çiftini 2-0(21-13, 21-9) mağlup eden Bahanur Gökalp-Merve Çelebi ikilisi, şampiyon oldu.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Pro Beach Tour Altınoulk Kupası karşılaşmalarının ardından finalistlere ödüllerini takdim ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.(www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans