ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ALTIEYLÜL'E GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK YAŞAM KOMPLEKSİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Altıeylül Belediyesi'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu'nun betonunu attı, Sultan Alparslan Kültür Evi ve Parkının açılışını yaptı. vatandaşların içinde yaşamaktan mutlu olduğu bir Altıeylül için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Avcı, bu tesislerin de bölgeye değer katacağını vurguladı.

Altıeylül Belediyesi'nin Asuva Park yanında inşaatı devam eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Kapalı Yüzme Havuzunun beton atma töreni ve Sultan Alparslan Kültür Evi ve Parkının açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törenlerle yapıldı.

“ YENİ FATİHLER, YAVUZLAR, MUSTAFA KEMALLER YETİŞECEK”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu beton atma töreninde konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, vatandaşların içinde yaşamaktan mutlu olduğu bir Altıeylül için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Başkan Avcı, “21 dönümlük alanda içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş alanlarının bulunduğu yaşam kompleksi Bahçelievler, Plevne, Hasan Basri Çantay Mahallelerinde 60 bin vatandaşımıza hizmet verecek. Kompleksimizin adını vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi' olarak belirledik. Tesisimiz bölgeye değer katacak. Gençlerimize yatırım yapmaktan geri durmuyoruz. Bu millet genç liderler ile tarihe damga vurdu. Bizler yeni, Fatihler, Yavuzlar Mustafa Kemaller yetiştirebilmek için çalışıyoruz” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da 20 ilçe belediye başkanı, kaymakamlar, milletvekilleri ve Vali Hasan Şıldak ile birlikte Balıkesir'e hizmet ettiklerini belirterek, Bakan Kasapoğlu'ndan elini Balıkesir'in üzerinden çekmemesini istedi.

“30 AĞUSTOS BÖYLE KUTLANIR”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, 30 Ağustos'un ertesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk kompleksinin betonunu attıklarını kaydederek, “30 Ağustos kutlanacaksa böyle kutlanır. Yollarda yürüyüp korna çalmak işin en basiti. Öküz altında buzağı arayanlar ortada dolaşıyor, onlara inat hizmet yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vali Hasan Şıldak da; gençlik ve spor alanlarının ahlaklı gençler yetişmesi için yatırım yapılması gereken alanlar olduğunu vurguladı.

“BALIKESİR'İ SPORDA 10 NUMARA YAPACAĞIZ”

Zaferler ayında Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir'de olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Balıkesir'i spor altyapı projeleriyle sporda 10 numara şehir yapacaklarını söyledi. Bakan Kasapoğlu şöyle konuştu :

“Kutlamaların iptal edildiği yaygaralarına inat, ‘zafer de bizim tarih de bizim' dedik. Biz nifak tohumları ekmek isteyenlere karşı hizmet ederek, bir birimizi severek yarınlara yürüyeceğiz. Bizim siyasetimiz eser üretme siyaseti. Balıkesir çok değer verdiğimiz bir şehir. Balıkesir ve tüm ilçeleri için spor alt yapısında neler yapabiliriz bunun gayretindeyiz. Bundan sonra Balıkesir'in her karış toprağı için birlikte çalışacağız. Balıkesir'in gençliği ve sporunu plakası gibi 10 numara yapacağız. Balıkesir'i sporda tüm branşlarda 10 numara yapacağız. Bu ülkenin hiç bir insanını kimlik farkı gözetmeksizin hizmet edeceğiz. Balıkesir için belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile yaptığımız toplantıdaki projeleri hayata geçireceğiz. Bu havuz ve tesisler kadınlarımızın taleplerine göre şekillenecek. Basketbolda 10 bin pota projemiz var, her şehre 100 pota ayrılırken Balıkesir'e 300 pota ayıracağız. Yarının dev adamlarını Balıkesir'den çıkaracağız.”

SULTAN ALPARSLAN KÜLTÜR EVİ VE PARKI'NI DA HİZMETE AÇTI 

Bakan Kasapoğlu, Sultan Alparslan Kültür Evi ve Parkı açılışı törenine de katıldı. Bakan Kasapoğlu burada yaptığı konuşmada, ecdadın eşsiz bir coğrafyayı torunlarına vatan kıldığını, kutsal, tarihi emanet bıraktığını söyledi.

Bakan Kasapoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu'nun betonunu attı, tesis inşaatını gezerek Belediye Başkanı Hasan Avcı'dan bilgi aldı. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans