ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ALTINOLUK'A BALIKÇI BARINAĞI MÜJDESİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, 1977 yılında yatırım programına alınıp, 1980 yılında yapımı tamamlanan, 40 rıhtımlı, 60 rıhtımsız olmak üzere toplam 100 barınak kapasitesine sahip Altınoluk Balıkçı Barınağı'nın mevcut durumuyla yat ve tekneler için yetersiz olduğunu belirtti.

Çelik; “Altınoluk Limanı'mızda rüzgar ve fırtınalar sebebiyle liman içerisine giren yüksek dalgalar teknelere zarar veriyor, mevcut haliyle yetersiz olan limanımızın büyütülmesi gerekiyor” dedi.

15 MİLYON TL BEDELLE, 2021 YATIRIM PROGRAMINA TEKLİF EDİLDİ

Sözlerine devam eden Çelik; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn.Adil Karaismailoğlu ve  Altyapı Yatırımları Genel Müdürümüz Sn.Yalçın EYİGÜN ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Edremit Altınoluk Balıkçı Barınağı'nın büyütülmesi konusunda hemfikir olarak, 15 Milyon TL bedelle 2021 yatırım programına teklif edilmesini sağladık” dedi.

BÖLGEMİZE DEĞER KATACAK PROJE

Çelik; “Liman projesinin, yatırım programına alınması ve diğer süreçler, tarafımızdan takip edilmektedir. Bölgemize değer katacak bu projenin; hemşehrilerimize, balıkçılarımıza, körfezimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans