ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA KÖRFEZE ÇIKARTMA YAPTI

Balıkesir'de teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Deva Partisi, Körfez Bölgesine adeta bir çıkartma yaptı.

Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, Altıeylül İlçe Başkanı Can Çağrı Yeşilsu, Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ve İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, ilk ziyaretlerini Edremit İlçesi Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile gerçekleştirdi.



İlçe Teşkilatlarının çalışmalarını yakından takip edeceklerini ve teşkilatların her an seçim olacakmış gibi hazır olmalarını istediklerini ifade eden İl Başkanı Aydemir;

Her zaman tam kadro olarak sahada olacağız, karınca ordusu gibi çalışacak, Balıkesir'in her yerini karış karış gezeceğiz, halkımızın dertlerini kendimize dert edinecek ve çözümler üreteceğiz. Ziyaretlerimizi her an seçim olacakmış havası içerisinde gerçekleştirecek ve herkesi kucaklayan olacağız.
Dertlere DEVA olacak en güçlü kadroyu bünyesinde barındıran siyasi arenadaki tek parti DEVA PARTİSİ yani biziz, mesajlarını da sözlerine ekledi.

Edremit ziyareti sonrasında ilk olarak Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, sonra Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İlhan İrem ve en son olarak Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'i makamlarında ziyaret eden DEVA PARTİSİ Heyeti, başkanlarla Körfez Bölgesiyle ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Başkanlara, bölgelerinde yaşadıkları sorunlarına DEVA olmak için birlikte hareket etme, destek olma sözü verdiler.

Deva Partisi Heyeti, ziyaretler sonrasında Balıkesir'e dönerken kendilerine gösterilen nezaketten büyük memnuniyet duyduklarını da ifade ettiler.(www.yenihabergazetesi.net)






Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans