ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

İYİLİK PEŞİNDE KOŞ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından organize edilen N Kolay'ın isim sponsorluğundaki 42. İstanbul Maratonu, bugün koşuldu.

"Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu" unvanını taşıyan Dünya Atletizm Birliği (World Athletics) tarafından "altın kategori"de gösterilen maraton  42. kez gerçekleştirildi.

Geçen yıllarda yapılan 15 kilometrelik çipli koşu ile 8 kilometrelik halk koşusu bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri nedeniyle düzenlenemedi.

Salgın tedbirleri kapsamında yalnızca maraton kategorisinde ve kısıtlı kontenjanla gerçekleştirilen  organizasyonda yer alamayacak olan sporseverler için ise "Tek başına bizimle koş" sloganıyla sanal koşu düzenlendi.
Balıkesir 'de de çeşitli dernek ve vakıf temsilcilerinin yer aldığı organizasyon bugün sabah 09.30'da İsmail Akçay Tesisleri'nde başlatılarak gerçekleştirildi.
Türk Eğitim Vakfı adına Yürütme Kurulu Başkanı Jale Bayraktar, Vakıf üyeleri Esin Balıbek ve Serpil Yıldız da yer aldı.
Bu koşu kapsamında ''Uzaktan Eğitimde Eşit Fırsat Hareketi'' ile elde edilen gelirlerle öğrencilere bilgisayar sağlanacak.(www.yenihabergazetesi.net)  


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans