ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA'DAN YIRCALI'YA ZİYARET

DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir ve İl Yönetim Kurulu üyeleri bugün BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş kurucusu Sayın Rona Yırcalı'ya bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından birisi olan ve Balıkesir'in gurur duyduğu BEST tesislerinde gerçekleşen ziyarette ülke gündemine dair fikir alışverişinde bulunma fırsatını elde ettiklerini ifade eden Deva Partisi İl Başkanı Aydemir
Rona Yırcalı'nın kendi tecrübesine dayanarak aktardığı bilgileri paylaşmasından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu bilgilerin kendileri için fazlasıyla önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

İl Kongresinin hemen sonrasında çalışmalarını daha da hızlandırdıklarını belirten Başkan Aydemir, ''Ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu kavramış bir kadro olarak yolumuza devam etmekteyiz. Son dönemde yaşanan gelişmelerin yaratmış olduğu tahribatın da farkındayız.
Türkiye'mizi güzel günlerin beklediğine dair olan inancı yükseltmek, toplumun içinde bulunduğu karamsarlığı ortadan kaldırarak, refah dolu günlere kavuşturacak olan tek siyasi parti biziz.
Bütün yaşananları düzeltmek, sorunlara çözüm bulmak ve dertlere DEVA olmak için buradayız, geliyoruz'' diyerek sözlerini noktaladı. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans