ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

5 gün 1 dk ALKIŞLIYORUZ

Balıkesir Tabip Odası  “Sağlık Çalışanları Tükendikçe Karanlık Çöküyor" diyerek yarın,11 Kasım Çarşamba günü saat:21.00'de başlayıp pazar gününe kadar sürecek (5 gün 1 dk) ışık açıp kapama eylemine tüm Kamuoyuna destek çağrısında bulunuyor.

''Salgın tüm yıkıcı etkisi ile devam ediyor. Her gün meslektaşlarımızı COVİD-19 nedeniyle kaybediyoruz. Salgına karşı yeterli önlem alınmaması, etkili bir mücadele yürütülmemesi ve salgınla mücadelenin yalnızca  hastanelerde yapılması nedeniyle sağlık çalışanları olarak tükendik.

Tükendiğimizi hep birlikte güçlü bir şekilde dile getirmek, tükenmeden, ölmeden, emeğimizin hakkını alarak çalışabileceğimiz bir sağlık ortamı için  eylemlilik programını 11 Kasım Çarşamba günü başlatıyoruz.

11 Kasım'da tüm Tabip Odalarımızın imzası ile “COVİD-19 meslek hastalığı kabul edilsin” gazete ilanımızı vereceğiz. Aynı gün saat 12:30 da TTB Merkez Konseyince pandeminin 8. ay raporunu kamuoyuna açıklanacak.  “Sağlık Çalışanları Tükendikçe  Karanlık Çöküyor" diyerek aynı gün 21.00'de başlayıp pazar gününe kadar sürecek (5 gün 1 dk) ışık açıp kapama eylemine tüm Kamuoyuna destek çağrısında bulunuyoruz.'' (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans