ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BAKAN ALBAYRAK İSTİFA ETTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. Albayrak'ın Twitter hesabının askıya alınması "hacklendi mi" şüphesini doğurdu. Ancak bilgilere göre Albayrak görevinden istifa etti.

Berat Albayrak'a yakın isimlerin de Bakana ulaşamadığı öğrenildi.

Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da istifa haberine ilişkin, “Berat Albayrak yerli, milli olarak enerjide yaptıklarını ancak anlayanlar ekonomide de Ülkemizin 2023 hedeflerime ulaşması için sayısız hizmeti hayata geçirdiğini göremezler. İstifanın kabul edilmeyeceğini ümit ediyorum. Ülkemizin, Milletimizin ve Ümmetimizin size ihtiyacı var” açıklamasını yaptı.

Bir diğer Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati de yaptığı paylaşımda, “Biz sizi çok seviyor, size inanıyor ve güveniyoruz Sn. Bakanım” ifadelerini kullandı

AKP'DEN "İSTİFA" PAYLAŞIMLARI

AKP Grup Başkanvekili Mehmed Muş da yaptığı paylaşımda, Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans