ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Büyükşehir Belediye Meclisi Bandırma’da toplandı

HABER: ÖNDER BALIKÇI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meclisinin kasım ayı birinci toplantısı Bandırma'da yapıldı.

Bir otelin salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleşen toplantı kısa sürdü.
Gündeme geçilmeden önce konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı ve özlemle andıklarını belirtti. İzmir depreminde yaşamlarını yitirenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyen Yılmaz, Balıkesir'in, Marmara'ya açılan kapısı olarak gördükleri Bandırma'yı çok önemsediklerini vurguladı.


Ardından, ev sahibi olarak söz verilen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, meclis üyelerine Bandırma'nın tarihi geçmişi, kültürel değerleri, tarım ve sanayisi hakkında bilgi verdi. Bandırma'nın sadece turizm ayağının eksikliğine işaret eden Tosun, “Onu da Erdek'in turizmi, Gönen ve Manyas'ın kaplıcaları ile kapatıyoruz” dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkanı Tosun'un, birbirlerine karşılıklı olarak verdikleri hediyelerin ardından gündemin görüşülmesine geçildi.
97 maddenin görüşüldüğü toplantıda, ilçelerin 2021 mali yılı ve izleyen iki yıllık gelir-gider bütçeleri, görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderildi.
Komisyondan geldikten sonra bütçeler, yeniden mecliste görüşülerek karara bağlanacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, kasım ayının ikinci toplantısını 17 Kasım 2020 Salı günü yapacak.(www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans