ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ÇELMAK AGROEXPO FUAR’INA KATILDI

Çelmak Tarım Makinaları 06-09 Şubat 2020 tarihlerinde Türkiye’nin en önemli fuarları arasında yer alan İzmir Agroexpo fuarına katılım sağlayarak Balıkesir Tarım Makineleri imalat sanayini temsil etti.

Çelmak Tarım Makineleri 06-09 Şubat 2020 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen ve Türkiye tarım sektörü buluşması haline dönüşen Agroexpo fuarına
üretimi olan tarım makinelerini standında sergileyerek katılım sağladı.
İzmir Agroexpo Fuarına 75 ülkeden 950 katılımcı firma yer alırken; 360 bin kişi ziyaret etti. 4 günlük fuar süresince yapılan ziyaret ve görüşmeler neticesinde 700 milyon TL civarında iş hacmi oluşturulduğu tahmin edilmektedir.
Çelmak Tarım Makineleri fuar alanındaki standında; 2020 yılında Japonya ve Vietnam gibi ülkelerde de görücüye çıkan 2020 model tarım makinelerini tanıtma fırsatı buldu. Balıkesir üretimi olan tarım makineleri çiftçiler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile izlendi.
Çelmak Tarım Makineleri standını ziyaret eden, yurt içi ve yurtdışı Çelmak İş Ortakları tanıtım faaliyetlerine katılım sağlayarak ÇELMAK Yöneticilerinin yanında yer aldılar.
Konu ile ilgili açıklama yapan Çelmak Grup Başkanı İsa Tamer Çelik: “ Çok uzun yıllardan bu yana sevdalısı olduğumuz tarım makineleri üretimini yükseklere taşıma gayretindeyiz. Balıkesir için tarım makineleri imalatı çok önemli bir sektör. Tarımın bu kadar ön planda olduğu bir ilde tarım sanayinin gelişiyor olmasından her zaman gurur duydum. Bu yıl katılım sağladığımız İzmir Agroexpo fuarı ile pek çok yeni iş olanağına kapı araladık. Fuar sonuçlarının firmamıza ve ilimiz tarım makineleri üretimine olumlu katkıları olacağı görüşündeyim.” dedi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans