ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

OKULLARININ KURUCULARINA ANLAMLI GÜNDE VEFA

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kadriye Kemal Gürel İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri, okullarının kurucusu Kadriye Gürel'i yalnız bırakmadılar.

Balıkesir eğitimine katkıda bulunan, aynı zamanda Balıkesir'in en yaşlı eğitimcisi olan Kadriye Gürel'e, kendi ve eşi Kemal Gürel'in birlikte yaptırdığı okulun sınıf öğretmenlerinden Berna Bal Ateş ziyaret ederek ona sürpriz yaptı.

Pandemi nedeniyle; Okul Müdürü, yönetici,öğretmen ve öğrencilerin adına sadece öğretmen Berna Ateş'in bulunduğu ziyarette, Okul Müdürü Tevfik Yıldırım, yöneticiler ve 3-A sınıfı öğrencileri zoom üzerinden bağlanarak, onu bu anlamlı günde kutladılar.

97 yaşında olan Kadriye Gürel, öğrencilerle konuşunca ve ona hazırladıkları şiir, resim gibi hediyeleri görünce duygularına hakim olamadı. Bu anlamlı günde yapılan ziyaret ve bağlantıdan çok memnun olduğunu belirten Kadriye Gürel, okul yönetim ve öğretmenlerinin eğitim kalitesini yükselttiğini, pandemi koşaullarına rağmen eğitimin aksamamasından dolayı memnun olduğunu dile getirdi.
3-A sınıf öğretmeni Berna Bal Ateş'e, geldiği için teşekkürlerini sunan ve bu anlamlı günde en büyük hediyenin öğrencilerle bağlanarak konuşmanın olduğunu dile getiren Kadriye Gürel, tüm eğitimcilerin de Öğretmenler Gününü kutladı. (www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans