ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DR.NECDET UÇAN: ''MESLEKTAŞLARIMIZ TEHLİKEDE''

Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçan, sağlık çalışanlarının pandemi koşullarında sürekli Covid-19 tehlikesi yaşadıklarını belirtti.

Uçan yaptığı açıklamada, ''İlimizde hemen her gün yeni meslektaş(lar)ımızın Covid-19 veya temaslı olduğu haberlerini almakta, tanık olmaktayız.
Baştan beri söylediğimiz gibi bizler cansiperane çalıştığımız bu görevden ve mücadeleden kaçmıyoruz, kaçmayacağız. Anayasal güvence altında olan izinleri, istifaları ve emeklilik hakları dahi engellenen ve sanki köle düzeninde çalıştırılan, Covid-19'un meslek hastalığı dahi sayılmadığı sağlık çalışanlarına RUTİN TEST yapılmasını, yeterli KİŞİSEL KORUYUCU EKİPMAN sağlanmasını, ESNEK ÇALIŞMANIN her meslek grubu gibi sağlık çalışanlarında da uygulanmasını ve insani şartlarda çalıştırılmasını talep ediyoruz.
Sağlık sisteminin yeniden kontrol edilebilir olması sağlık çalışanlarının üzerindeki fiziksel ve psikolojik yükünü azaltmak, bulaşın azaltılması için en az 15 gün süreyle kısıtlamaların çok ciddi uygulanmasını istiyoruz.'' dedi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans