ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

10RİDERS'DAN KADINLARA ANLAMLI DESTEK

BİZ DE VARIZ !

Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Biz de Varız" etkinliği düzenleyerek, ellerinde pankartlar, turuncu balonlar bağlanmış motosikletler ve turuncu maskeler ile Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden başlayarak, Balıkesir caddelerinde farkındalık için motorsiklet sürdüler !


10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği , Kadına Yönelik Şiddete maruz kalan tüm kadınların yanında ve her zaman destekçisi olduğunu belirterek; ''insanlığa yapılan her türlü şiddeti kınıyor, kadınlarımızın toplumdaki hak ettiği yere ulaşmasındaki tüm engellerin kalkması adına üzerimize düşen görev ne varsa hazır olduğumuzu bildiririz !!!'' şeklinde belirttiler.
 
KADINA ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR !

10Riders Başkanı Özgür CANDAR "Kadınlarımız, bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır, şiddetten uzak ve eşit bir hayat hak ediyor. Kadınlarımızın yani geleceği şekillendiren insanların daha adil, huzurlu, güvenli ve barışçıl bir dünyada yaşayabilmesi şarttır.  Umarım takvimlerimizden 25 Kasım'ı en kısa zamanda çıkarabiliriz " dedi. (www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans