ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

GÜRESPOR LİGE FARKLI BAŞLADI

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor, ligin açılış maçında deplasmanda Global Connect Travel Düzce'yi 69-46 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yıllardır Balıkesir'i ve Kuzey Ege'yi başarı ile temsil eden Edremit Belediyesi Gürespor 2020-2021 sezonun ilk haftasında Global Connect Travel Düzce'ye konuk oldu.  Düzce Kalıcı Konutlar Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan konuk Gürespor ilk çeyreği 24-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte iki ekipte sayı bulmakta zorlanırken Edremit temsilcisi soyunma odasına 36-22 önde gitti. Maçın ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinde tutmayı başaran Gürespor, üçüncü çeyrekte farkı iyice açtı. 54-30 Maçın son periyodunda da başarılı oyununu sürdüren Gürespor maçı 69-46 kazanmayı başardı.

Lige farklı bir galibiyetle başlayan Edremit Belediyesi Gürespor'da Breanna Marquice Richardson 15 sayı, 16 ribaund, Yasemin Güneş 14 sayı, 14 ribaund, Gönül Dönmez ise 13 sayı, 8 ribaund ve 7 asist ile galibiyete katkı verdiler.  Evsahini Düzce ekibinde ise Betül Erkoyuncu 12 sayı, 7 ribaund, Eif Nur Ayhan 9 sayı, 4 ribanud, 5 asist ile oynadı. (www.yenihabergazetesi.net)

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans